? Club Brugge is derde na zware nederlaag van Monaco in Dortmund, scorende Nainggolan luidt comeback in en Tottenham-Barça wordt doelpuntenfestival

03 oktober 2018 23:04

Club Brugge bleef ondanks een nieuwe sterke prestatie weer met lege handen achter in Madrid (3-1). Natuurlijk waren er woensdag wel nog zeven wedstrijden in de Champions League.

Ten eerste de andere wedstrijd in groep A en die moet Club Brugge doen hopen: Monaco blijft immers in crisis na een zware 3-0 in Dortmund en staat op de laatste plaats. Larsen, Alcacer en Reus troffen alledrie raak na de pauze.

Verder kregen we één Belgische doelpunt te zien via Nainggolan en het was bovendien een hele belangrijke goal. Inter kwam immers op achterstand tegen PSV door de goal van Rosario, maar Il Ninja en topschutter Icardi zorgden nog voor 1-2. Bekijk hieronder het doelpunt van Nainggolan:

Dé topper voor de neutrale fan was wel Tottenham-Barcelona en daar vielen de doelpunten aan de lopende band: 2-4! Coutinho en Rakitic deden het voor de rust, daarna was het twee keer Messi. Tussendoor vonden Kane en Lamela de weg naar de netten. Ook een bijzondere vermelding voor flankverdediger Alba, die drie assists uitdeelde. Alderweireld was de enige Belg op het veld.

Ten slotte zorgde Napoli voor een stuntje tegen een schijnbaar onklopbaar Liverpool: Insigne scoorde het enige doelpunt in de allerlaatste minuut. Mertens moest tevreden zijn met een invalbeurt van 25 minuten.

Eerder op de avond haalde PSG uit tegen Rode Ster Belgrado: 6-1! (lees hier meer)