"Het oef-gevoel zal overheersen": Wim De Coninck analyseert AA Gent én ziet nog mooie rol weggelegd voor gepasseerde middenvelder

03 oktober 2018 19:25

Het gelijkspel in en tegen Antwerp zorgde voor (een beetje) extra rust in de tent, want de manier waarop mocht er meer dan wezen voor KAA Gent. Wim De Coninck analyseert zijn ex-club.

"Niet alle problemen zijn van de baan, maar bij Yves Vanderhaeghe zal toch wel een beetje een oef-gevoel overheersen", aldus De Coninck in Het Nieuwsblad. "Een gelijkspel op Antwerp is altijd bemoedigend."

Quid Dejaegere?

"Tegen Antwerp koos hij voor een nieuw concept, als Odjidja en Verstraete beiden 100% fit zijn kan je dat systeem zeker brengen. Maar het staat of valt met de kwaliteit van de aanvallers en daar wringt het schoentje."

Brecht Dejaegere lijkt ondertussen niet of nauwelijks meer in de plannen van Vanderhaeghe voor te komen: "Maar ik zie eigenlijk nog wel een mooie rol voor hem weggelegd in di systeem. In Kortrijk speelde Brecht in een gelijkaardige rol", ziet De Coninck het mogelijk nog goedkomen.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.