Geen twee van de drie: Coucke had duidelijke boodschap voor zijn trainer

04 oktober 2018 11:00

Het verlies in Trnava heeft voor enorme druk gezorgd bij Anderlecht. Hein Vanhaezebrouck blijft het ontkennen, maar geloof ons: de voorzitter kan er niet om lachen. Er wordt vanavond maar best gewonnen van Dinamo Zagreb om de rust te doen weerkeren.

"Mijn beginparcours als voorzitter begint hobbeliger dan voorzien. Zo moest ik bijvoorbeeld al één van de drie doelen schrappen", zette Marc Coucke gisteren in zijn uitnodiging aan de fans. Duidelijke taal: het zal maar best geen twee van de drie doelen worden nog voor de vergadering met de fans - voor de match tegen Fenerbahçe - begint.

Hein Vanhaezebrouck zal pijlen moeten maken van het hout dat hij voor handen heeft. Als er niemand individueel het verschil kan maken, moet het collectief beginnen draaien. Maar welk collectief? Want Hein heeft nog steeds het juiste evenwicht niet gevonden in zijn totaal nieuwe spelersgroep.

Wie op het middenveld?

Wellicht speelt hij vanavond terug met Santini als enige spits, met Gerkens en Bakkali erachter. Net als tegen STVV. Of hij het duo Kums-Trebel terug aan de aftrap gaat brengen is een grotere vraag. Trebel trainde alvast mee, net als Lawrence. 

Wil jij een gokje wagen op deze wedstrijd? Als je inzet op een overwinning van Anderlecht, kan je met 100 euro al 225 euro euro verdienen. Winst van Zagreb kan al goed zijn voor 330 euro. Klik hier om je kans te wagen.

Johan Walckiers

Europa League \\ Anderlecht \\ Dinamo Zagreb
 
 
Reacties.