Hein bij vragen over zijn positie: "Het was 6 Beaufort, dan 8 en nu is het 12. Tja, 't is wind hé"

04 oktober 2018 22:19

Eén zege op acht matchen, dan weet je dat een trainer in Anderlecht het moeilijk krijgt. De meesten zouden zelfs al hun C4 mogen gaan ophalen hebben. Maar dit zijn rare tijden in Brussel. Want het is moeilijk voor de top om Hein Vanhaezebrouck als grote schuldige aan te wijzen.

Vanhaezebrouck blijft er dan ook kalm onder. Vragen over zijn positie weet hij doorgaans snel te counteren. "Of ik vrees voor mijn positie? (haalt de schouders op) Het was na Union 6 Beaufort, na STVV werd dat 8 Beaufort en nu zal het wel 12 Beaufort zijn. Wat moet ik daarop zeggen? 't Is wind hé."

Het is niet gespeeld. Vanhaezebrouck denkt dat hij nog meer tijd zal krijgen van zijn bazen. Het zijn zij immers die niet op zijn vragen voor bepaalde posities zijn ingegaan. Hij wou een topspits en een nummer 10, maar kreeg die niet.

"Santini scoort normaal gezien één van die kansen. Maar ik kan ze er moeilijk zelf inschieten hé. Ik doe ook die tackles niet. Als ik zeg dat je niet mag tackelen binnen de zestien en ze doen dat toch... Kijk, daar kan ik niet aan doen."

Johan Walckiers

Europa League \\ Anderlecht \\ Dinamo Zagreb
 
 
Reacties.