Preud'homme boekt deugddoende zege, maar... "Nog niet tevreden, want ik heb het eindproduct in mijn hoofd"

04 oktober 2018 23:52

Heel vlot liep het voor Standard niet tegen Akhisarspor, maar de vooropgestelde drie punten zijn wel een feit. Coach Michel Preud'homme was dan ook tevreden met de 2-1 zege, al zag hij vooral nog heel wat werkpunten.

"Ik denk dat het geen gemakkelijke match was", opende Preud'homme zijn analyse van de wedstrijd. "Akhisarspor is duidelijk een ploeg met veel technische kwaliteiten en spelers die goed kunnen combineren. Het was geen grootse match van Standard, maar we hebben wel realistisch gespeeld."

Toch zag Preud'homme nog heel wat werkpunten. "De bal ging te gemakkelijk verloren en bovendien kwam de laatste pass er vaak niet uit. Het was een erg gesloten match, maar we moeten tevreden zijn met deze zege."

Eindproduct in hoofd

Preud'homme weet dat hij met een ruw project bezig is en dat het werk bijlange nog niet af is. "Of ik blij ben met de progressie van mijn spelers? Nee, dat kan nog niet, want ik heb het eindproduct in mijn hoofd", aldus de Standard-coach. "Ik weet dat er nog werkpunten zijn, maar drie punten pakken in deze match is ook vooruitgang boeken. Dat hadden we in het begin van het seizoen misschien niet gekund."

Bart Ver Elst

Europa League \\ Standard \\ Akhisar Belediyespor
 
 
Reacties.