Mannaert is tevreden met wat hij ziet in Champions League: "Stap in de goede richting gezet"

05 oktober 2018 09:34

0 op 6, maar cijfers zeggen ook niet alles. Terwijl Club Brugge een jaar geleden nog telkens kansloos onderuit ging, zijn er nu voetballende zaken om zich aan op te trekken. Een uur lang meestrijden met topploeg Atlético Madrid bijvoorbeeld. Vincent Mannaert hoopt zich te kunnen meten met Monaco.

Het gaat immers de goeie kant op. "Ik denk dat we de voorbije jaren een goede evolutie hebben doorgemaakt. We hebben geprobeerd om de ploeg sterker te maken en ik denk dat we met deze kern in staat zijn om punten te pakken in de Champions League, ook al hebben we nu nul op zes", zegt hij in HLN

Met de absolute top is het moeilijk concurreren, maar Monaco moet binnen de mogelijkheden liggen. "Borussia Dortmund en Atlético Madrid zijn duidelijk een maatje te groot voor ons. Maar kennelijk ook voor Monaco."

"We zullen onder elkaar moeten uitmaken wie derde wordt in deze groep. Aan ons om tegen Monaco te bewijzen dat we het verdienen om ook na Nieuwjaar nog in Europa te mogen voetballen. Ik vind alvast dat we een stap in de goede richting gezet hebben."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.