Clubsupporters genoten van het Wanda Metropolitano: "Wel beschaamd om hen te ontvangen in Jan Breydel"

06 oktober 2018 09:02

Op het incident met de Spaanse politie na, beleefden de Brugse supporters een geweldige avond in Madrid. Het team streed ervoor en de sfeer was zinderend.

Deze wedstrijd staat zeker in mijn top-tien qua sfeer", aldus Kevin Vanden Broucke van supportersclub De Klokkers. Dat wil wat zeggen, want hij heeft al 26 Europese verplaatsingen met Club Brugge op zijn conto. "We waren met meer dan drieduizend en dat in een midweek zonder verlofdagen in."

Hij was vooral onder de indruk van het nagelnieuwe stadion van Atlético. "De lichtshow voor de match was prachtig. Ik heb dat in Bayern al eens gezien bij de opening van het stadion daar. Dat was ook fenomenaal." Bekijk de beelden van de lichtshow hieronder. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Schril contrast met Jan Breydel

"Ik ben wel een beetje beschaamd om die supporters in ons stadion te ontvangen. Als je dat verschil ziet met het Wanda Metropolitano... Het is spijtig dat het hier zolang moet duren. We moeten dringend vooruit in België, er zijn nog ploegen die een nieuw stadion nodig hebben. Alleen dan kunnen we vooruit."

Ik ben eigenlijk beschaamd om de bezoekende supporters te ontvangen in Jan Breydel -Kevin Vanden Broucke

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ La Liga \\ Club Brugge \\ Atlético Madrid
 
 
Reacties.