Crisis tegen crisis: wie komt uit de penarie aan de Gaverbeek? Coucke gaat praten

07 oktober 2018 10:00

Twee absolute topduels op zondag, een echte Super Sunday dus. Maar in de namiddag staat met Zulte Waregem - RSC Anderlecht een match tussen twee ploegen in crisis tegenover elkaar. Wie komt uit de penarie?

RSC Anderlecht heeft na de 0 op 6 in Europa en het kwakkelende spelpeil in de Belgische competitie dringend nood aan een nieuwe, hoopgevende prestatie. 

De thuisploeg van zijn kant zit na een 0 op 18 in de competitie ook helemaal in de problemen. De fans kwamen naar de training op zaterdag om de spelers toe te spreken dat het zo niet verder kan. De supporters van Anderlecht vroegen dan weer om een gesprek met Marc Coucke en krijgen dat ook, voor de wedstrijd ...

Druk

Zowel Francky Dury als Hein Vanhaezebrouck staan ondertussen onder druk, in de wandelgangen circuleerden de gekste geruchten de afgelopen week.

Het maakt de wedstrijd zo mogelijk nóg boeiender en spannender dan het al was. Wie kan in die omstandigheden het best de rug rechten? 

Kan jij de match voorspellen? Maak nu een account aan bij BetFIRST en verdubbel je eerste storting tot 200 euro! De thuisploeg kan daar meteen 550 euro van maken, de bezoekers 495!

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.