Haroun kijkt enkel naar de drie punten: "Baby en Hairemans zijn extra troeven"

07 oktober 2018 09:58

De wedstrijd tussen Eupen en Antwerp zal zeker geen schoonheidsprijs krijgen, maar strijdlust was er wel in overvloed. Als we het over strijdlust en Antwerp hebben in één zin, dan weet je dat de Great Old de drie punten pakt.

Op het middenveld deze keer niet het duo Haroun en Yatabaré, maar wel Haroun en Nazaryna. Yatabaré moest geblesseerd toekijken hoe zijn ploeg de drie punten wist te pakken, maar Haroun deed het wel uitstekend zonder zijn maatje. "Het was een hele lastige wedstrijd en zeker als je hier op achterstand komt, wordt het nog veel moeilijker. Gelukkig wisten we toch de drie punten te pakken."

Voetbal was niet het belangrijkste

De middenvelder was zoals steeds de krijger op het middenveld. "We speelden 20 à 25 minuten goed, maar zelfs daar wil ik het niet over hebben. Het voetbal én onze wedstrijd was niet het belangrijkste, maar wel de drie punten pakken."

Op een kwartier tijd maakten de bezoekers de achterstand ongedaan. "Als je spelers als Baby en Hairemans kan inbrengen, dan heb je extra troeven. Zij kunnen het verschil maken in zo'n wedstrijd. We zijn geen ploeg van 11 spelers, maar wel van een hele kern van 24. De invallers kunnen bij ons het verschil maken." 

Dirk Pieters

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Eupen
 
 
Reacties.