Hein wint, maar lachen is er niet bij: "Dury heeft gelijk, ik ga ook zwijgen. Jullie schrijven toch onnozelheden en leugens"

07 oktober 2018 17:29

Hein Vanhaezebrouck zit weer iets steviger in het zadel bij Anderlecht. Een zege tegen Zulte Waregem was broodnodig en zijn spelers zorgden daar ook voor. Maar Hein was niet blij na de match, vooral niet met de pers.

De moderator van dienst somde het redelijk haalbare programma van Anderlecht na de interlandbreak op. De reactie van Vanhaezebrouck daarop? "U doet uw job beter dan sommige journalisten!"

En daar kwam hij later nog op terug, nadat Francky Dury gezegd had dat het in zijn situatie beter was om te zwijgen en hard te werken. "Wat jullie allemaal schrijven kan me niet schelen. Maar Francky en ik zijn van een andere generatie, wij kennen nog respect. Bij sommige onnozelheden en leugens in de kranten zie ik een enorm gebrek aan respect."

Leugens

"En nu willen jullie dat ik reageer op de leugens die jullie schrijven? Dat is toch niet normaal. Daar reageer ik niet meer op. Ik ga de raad van Francky opvolgen en niet te veel meer praten. En dan gaat het niet enkel over mezelf, maar ook over andere mensen. Jullie doen het ook met andere trainers, met iedereen!"

Hein nam zelfs de verdediging van Luc Devroe op zich. "Je hebt er altijd die druk vinden of creëren. Ik vind het schandalig wat bepaalde mensen doen. In de huidige maatschappij mag men mensen met de grond gelijk maken. Daar doe ik niet aan mee."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.