Vanderhaeghe heeft geen verklaring: "Hoe dit kwam? Dat ik het zelf niet weet"

08 oktober 2018 08:42

De wedstrijd tussen AA Gent en KRC Genk draaide op een regelrechte vernedering uit voor de thuisploeg. De Buffalo's werden van het kastje naar de muur gespeeld, achteraf vond Yves Vanderhaeghe de verklaringen ook niet meer.

"Het was eenrichtingsvoetbal en dat had vooral veel te maken met onze start", zag de oefenmeester van de Buffalo's. "We hadden nochtans de focus gelegd om Pozuelo en Malinovskyi het voetballen te verhinderen, maar ik heb heel veel passiviteit gezien en weinig duelkracht."

Terwijl de spelers de voorbije weken nog duidelijk hun steun voor de coach lieten blijken, zag je dat gisteren niet op het veld. "Er scheelde iets aan de ingesteldheid van de spelers. We hebben het eerste halfuur alleen gekeken naar Genk en zelf niks gedaan", luidde de analyse van Vanderhaeghe.

Excuses van spelers aan Vanderhaeghe

Een verklaring, dat had hij niet. "Ik weet het zelf niet. We wonnen gewoon geen enkel duel in die eerste minuten. Als we met tien in de zestien stonden, kwam de voorzet van Genk nóg aan. Sommige spelers zijn zich komen excuseren bij me."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KAA Gent
 
 
Reacties.