Maxime Biset treurt over werkpunt: "Dat wordt ons zwaar aangerekend"

08 oktober 2018 08:24

Westerlo is nu echt leider af na de derde opeenvolgende nederlaag. Op het veld van Union doken er iets teveel individuele fouten op, wat de ploeg uit de Kempen ook in de wedstrijden voordien al parten speelde. Maxime Biset vindt het verdict wel enorm zwaar.

Zoals in nagenoeg elke 1B-wedstrijd zat het ook nu weer in een klein hoekje. "In deze reeks moet je telkens 110% zijn. Het wordt moeilijk om een resultaat te behalen als je dat niet bent. We verliezen nu drie keer na mekaar, maar we staan toch nog altijd maar op drie punten van Union. Er zitten wel verschillende ploegen in een sterke stroom", stelt Biset vast.

Westerlo gaf het voor een stukje toch weer zelf weg. "We verliezen door onze eigen fouten. Dat we die fouten maken, dat wordt ons zwaar aangerekend. Dat betaal je duur. Je zou dan al meer moeten scoren dan het aantal fouten dat je maakt, maar zo werkt het niet."

Goede flow terugvinden

Nochtans was het lang niet allemaal slecht. "De eerste helft verliep gelijkopgaand. De strafschop waar de 2-0 uit voorkwam, vond ik licht gegeven. We moeten die goede flow proberen terug te vinden. Wat we konden, kunnen we nog altijd."

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Westerlo \\ Union SG
 
 
Reacties.