De Witte gaat bijsturen in de wintermercato: " Er zal gecorrigeerd worden in de spelersgroep, we hebben daar ook de mogelijkheden voor"

08 oktober 2018 22:20

Het ontslag van Yves Vanderhaeghe was onafwendbaar na de afgang in de eigen Ghelamco tegen een sterk Genk. Toch mag Vanderhaeghe niet met alle zonden van de wereld overladen worden. Dat lijkt ook voorzitter Ivan De Witte te beseffen.

Mitrovic, Kalu, Gigot, Simon, Kubo, ... allemaal sloegen ze afgelopen zomer de deur van de Ghelamco achter zich dicht. Toch een pak kwaliteit die de Gentse supporters zagen vertrekken en geen sinecure om dit in één klap te vervangen. Louwagie haalde vele nieuwkomers, maar enkel Vadis Odjidja kan voorlopig als echt geslaagd bestempeld worden. 

Correctie in de spelersgroep

Ivan De Witte beseft dit ook en is bereid om een inspanning te leveren deze winter: "De weg is nog lang, pas één derde achter de rug", zegt hij aan Het Nieuwsblad. "En er is ook nog een mercato. Pas na die twee andere delen zullen we kijken waar we staan. We leggen ons niet neer bij de huidige situatie. Ja, er zal gecorrigeerd worden in de spelersgroep, we hebben daar ook de mogelijkheden voor."

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
Reacties.