Asare: "Ik heb hier alles al gezien en begrijp de fans"

08 oktober 2018 15:28

"Dit is een verschrikkelijk gevoel", aldus Asare na de pandoering tegen Racing Genk. "We speelden tegen een sterk team dat allang samen speelt, dan moet je 200% scherpte tonen en dat deden we als team niet vanavond."

“Ook in balbezit waren we dramatisch.” De spelers werden gewaarschuwd door de technische staf, maar toch ging het defensief mis. “We wisten het, maar we gaven Genk toch ruimte. We mochten hen geen enkele centimeter geven, maar deden het toch.” Vooral bij de 0-2 en 0-3 werd achteloos verdedigd.

“Ons positiespel in de verdediging was vandaag niet goed genoeg”, zag ook de kapitein, die zelf boter op het hoofd had. Op de achtergrond waren de woedende supporters nog te horen. “Ik kan ze begrijpen. Maar op momenten als deze moeten we als één club samenwerken. We gaan ook niet het veld op om te verliezen.”

Wij gaan ook het veld niet op met de intentie te verliezen -Nana Asare

Asare maakte al heel wat mee bij AA Gent, ook het gitzwarte eerste seizoen in de Ghelamco Arena, waar Gent het seizoen moest afsluiten in play-off 2. “Ik heb hier alles al gezien en ik begrijp de fans.”

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KAA Gent
 
 
Reacties.