Westerlo op zoek naar zijn onverzettelijkheid: "Elke speler toont inzet" en "Momentum is niet met ons"

09 oktober 2018 10:15

Een nul op negen met in die drie wedstrijden één doelpunt gemaakt en zes tegen: het is even slikken voor Bob Peeters en zijn jongens. Westerlo lijkt net iets minder weerbaar en wat gemakkelijker weg te zetten dan in het seizoensbegin. Al zit het ook niet mee.

Bryan Van Den Bogaert, die tegen Union in de plaats van Janssens in de ploeg kwam, werd er echt niet vrolijk van. "Ik sta hier met een heel wrang gevoel. Het zat er toch in, in deze wedstrijd. We zijn er een paar keer heel goed uitgekomen. Jammer dat we dan het deksel op de neus krijgen", treurt de ex-speler van Antwerp.

Hij weet dat het toch iets scherper zal moeten als het team opnieuw resultaten wil halen. "We moeten eens in de spiegel kijken en zien dat iedereen er weer voor honderd procent in gelooft. Elke speler toont wel inzet. We zitten met die nul op negen nu in een negatieve spiraal, maar we doen nog altijd mee."

Een spel van fouten

Na de wedstrijd tegen Union wees Bob Peeters op de individuele fouten die regelmatig gemaakt worden. "Bij de 1-0 maken wij de fout. Dan komt die bal bij Niakaté, hij speelt door naar Tau en dan weet je hoe laat het is. Union is de ploeg van het moment. Het momentum is niet met ons. Dat was in het begin anders. Nu zijn wij het die de foutjes maken. Voetbal is een spel van fouten. "

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Westerlo \\ Union SG
 
 
Reacties.