Anderlecht-spelers reageren op opmerkelijke supportersactie

09 oktober 2018 14:13

Na het onderhoud met Marc Coucke op de parking wachtten de fans van Anderlecht 15 minuten om het stadion te betreden. Dat was één minuut per mislukte transfer van deze zomer. De spelers reageerden achteraf.

"Ze zijn vijftien minuten later binnengekomen om hun ongenoegen te tonen. Dat is hun recht, zeker wanneer we niet winnen. Toch moeten ze ons ook de volle negentig minuten steunen. We hebben nu gewonnen en blijven één familie, we hebben de fans nodig. Het was niet leuk om zonder onze twaalfde man te beginnen", aldus Trebel achteraf.

Er waren ook spandoeken tegen Devroe én de spelers te zien.'Het is hier geen Club Med, meisjes', stond te lezen op één van opschriften. "De supporters mogen uiteraard doen waar ze zin in hebben. Bovendien hebben ze ons tegen Zagreb echt goed gesteund", aldus Bornauw.

Ook Bakkali deed z'n zegje. "We spelen niet alleen voor de coach of voor één persoon. We spelen om te winnen voor de supporters, de club en heel Anderlecht. Die actie? Ik had het zelfs niet echt gezien, ik zat in volle focus op de wedstrijd."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.