Hazard laat Chelsa-fans in het ongewisse over zijn toekomst: "Het is een moeilijke beslissing"

09 oktober 2018 09:19

Eden Hazard is dé man van het moment bij Chelsea en in de Premier League. Met 7 goals voert hij autoritair de topschutterslijst aan. Bij 'The Blues' zijn ze dan ook in de wolken dat ze hun superster uit de klauwen van Real Madrid hebben kunnen houden afgelopen zomer.

Dat wil echter niet zeggen dat Hazard een transfer naar zijn droombestemming al volledig uit het hoofd heeft gezet: "Real Madrid is de beste club ter wereld. Ik wil niet liegen. Het is mijn droom sinds ik klein was. Ik droomde van deze club", geeft Hazard toe aan The Sun

Dilemma

Maar ook de liefde voor Chelsea is groot bij de Belgische kapitein en dat maakt de beslissing aartsmoeilijk: "Soms sta ik 's morgens op en denk ik dat ik wil vertrekken. Soms denk ik dat ik wil blijven. Het is een moeilijke beslissing. "

"Ik wil geen warrige situatie. Ik wil het beste voor mezelf en het beste voor de club. Ik ga niet roepen dat ik ga bijtekenen om vervolgens toch mijn krabbel niet te zetten. We zullen zien. Ik wil niet iedere dag over Real praten, maar ik denk dat we snel over mijn toekomst zullen samen zitten. Als je een droom hebt, wil je die waarmaken. Maar zoals ik al 100 keer heb gezegd: als ik mijn transfer krijg, zal ik blij zijn, maar als ik moet blijven ga ik niet mokken."

Bart Vandenbussche

Premier League \\ Chelsea
 
 
Reacties.