Sven Kums krikte zijn niveau op: "Ik wil domineren"

09 oktober 2018 11:12

Anderlecht speelde toch wat vlotter op bezoek bij Zulte Waregem dan de voorbije weken het geval was. Een scherpere en actievere Sven Kums lag aan de basis van de verbetering.

Voor de wedstrijd had Denis Odoi al aangegeven dat men bij Anderlecht van Kums de patron moest maken en de middenvelder bevesitgde die woorden met zijn spel op zondag. "Uiteraard kan het altijd beter, we leden iets te veel balverlies", opende Kums kritisch alvorens toch de goeie punten aan te stippen.

"We hadden het balbezit in handen én hebben kansen gecreëerd, daardoor mag ik zeggen dat deze overwinning gerechtvaardigd is", aldus de spelmaker.

Hij gaf met een prachtbal op Saelemaekers de opzet voor het tweede doelpunt. "Ik probeer elke wedstrijd mijn best te doen en het team te helpen. Ik wil ook dominant spelen en altijd de bal vragen om het spel te maken. Dat lukt soms, maar soms ook niet."

Trebel ? 

Samen met Trebel loopt het goed. "Ik kan het goed vinden met Adrien. Ik snap niet dat er getwijfeld werd aan het feit of we wel samen kunnen spelen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.