Geeft Ivan Leko er zelf de brui aan als coach bij Club Brugge? Coach gaat in tegenaanval en beraadt zich over stappen tegen imagoschade

11 oktober 2018 21:39

In de 'Operatie Propere Handen' kwam ook de naam van Ivan Leko naar boven. Die moest een nachtje in de cel zitten en leed heel veel imagoschade daardoor. Ondertussen is hij vrijgelaten, maar wel in verdenking gesteld van witwassen. Wat met zijn rol bij Club Brugge?

Tot een ontslag zal het volgens diverse watchers niet meteen komen. "Maar misschien geeft hij er zelf wel de brui aan. Kan hij het mentaal nog opbrengen? Het proces kan bovendien nog lang duren, misschien komen er nog ondervragingen en dat weegt allemaal", aldus Wim Naert bij VTM.

Strijdvaardig

Bij monde van advocaat Van Steenbrugge is Ivan Leko duidelijk wel nog strijdvaardig: "Het was voor Leko zeer pijnlijk om voor de ogen van zijn kinderen meegenomen te worden. Ik vind hem alvast heel sterk", aldus de advocaat.

Die in Ter Zake meteen ook aangaf dat hij zich beraadt over verdere stappen na de imagoschade die hem de voorbije dagen is berokkend. 

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.