Cercle Brugge reageert fel op de beschuldigingen dat de volgende bom al klaarligt

13 oktober 2018 15:33

"Dat zie je nu al bij Cercle Brugge, Eupen en Moeskroen. Als het parket dieper graaft bij Cercle Brugge, Eupen en Moeskroen, ligt de volgende bom klaar", verkondigde sporteconoom Trudo Dejonghe zaterdag in De Morgen. Een uitspraak waar men bij de Vereniging niet mee gediend is.

"We vragen ons af welk recht deze professor van de KU Leuven zich toe-eigent om dergelijke ongegronde insinuaties te doen en op welk onderzoek hij zich baseert om zijn stelling te staven", laat Cercle via de officiële kanalen weten.

"Dergelijke gratuïteit kunnen we niet accepteren van een KU Leuven professor, die verondersteld wordt de deontologische code te respecteren, die luidt: “Our objective is clear: the research at KU Leuven should meet the highest standards and correct scientific behaviour is the norm at KU Leuven."

Degradatiematch onderzoeken

Groen-zwart benadrukt dat het zowel als na de kapitaalsverhoging door AS Monaco op een correcte en transparante manier werkt. Cercle wil graag de afloop de slotspeeldag tegen KV Mechelen op 15 maart 2015, die de degradatie inluidde, onderzocht zien door de bevoegde instanties.

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Cercle Brugge \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.