In recordtijd van NEC naar Club Brugge en Oranje, Danjuma reageert op zijn debuut voor Oranje: "Voor anderen minder te begrijpen dan voor mij"

14 oktober 2018 09:12

Halverwege de tweede periode mocht Danjuma zijn opwachting maken in het shirt van Oranje. Na de invalbeurt van de Club Brugge-winger scoorde Nederland nog twee keer, waardoor Duitsland met een 0-3-nederlaag afdroop.

"Ik ben trots dat ik mijn debuut mocht maken, zeker met zo'n overwinning en huldiging na afloop. Volgens mij kon het niet beter", lachte Danjuma voor de camera van de NOS.

"Of ik ongeduldig was? Zo wil ik het niet noemen, maar ik hoopte wel om mijn debuut te maken. Ik stond te popelen. De staf anticipeerde goed. Er lag veel ruimte op de counter."

Bijna scoorde Danjuma net zoals tegen Atlético Madrid. "Klopt, die bal draaide net niet genoeg terug."

"Het gaat de goede kant uit"

Voor de 21-jarige vleugelspeler gaat het razendsnel. Vorig seizoen voetbalde hij nog gewoon bij de Nederlandse tweedeklasser NEC Nijmegen. "Het is een jongensdroom, maar voor andere mensen minder te begrijpen is dan voor mij. Ik werk hard en weet waar ik naartoe wil. Volgens mij gaat het nu de goede kant uit."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Nederland \\ Duitsland
 
 
Reacties.