Twee Engelse analisten beantwoorden de vraag of Hazard de beste is: "Hij moet nog één ding oplossen"

16 oktober 2018 14:09

Eden Hazard doet altijd wel wat stof opwaaien, maar door zijn schitterend seizoensbegin in de Premier League staat hij meer dan ooit in de schijnwerpers. Matt Le Tissier en Paul Merson, twee iconen van het Engelse voetbal, beantwoorden de vraag of hij de beste is.

Le Tissier is duidelijk fan: "Hazard steekt er met kop en schouders bovenuit", aldus de Engelsman bij Sky Sports. "Ik zag hem spelen in Southampton. Hij kende niet zijn beste wedstrijd, maar hij bleef een gevaar elke keer hij de bal had."

"Hij moet twee of drie seizoenen na elkaar 20 doelpunten halen en blijven bijdragen aan het spel zoals hij nu doet en dan zal hij in de buurt van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo komen."

Werkpunt

Paul Merson gaat daarmee akkoord, maar heeft nog één bedenking. "Een paar weken geleden zou ik gezegd hebben dat hij de beste speler in de wereld is, maar dan gaf Messi die voorstelling weg tegen Tottenham op Wembley."

"Het probleem met Hazard - pas op, ik ben groot fan - is dat hij soms zes maanden vermist wordt. Ik heb het al twee keer gezien bij Chelsea, vorig seizoen bijvoorbeeld. Messi heeft dat niet. Daar moet hij nog aan werken."

België \\ Nederland
 
 
 
Reacties.