Real Madrid krijgt tip in zoektocht naar waardige vervanger: "Hij is momenteel de speler die het meest op Cristiano Ronaldo lijkt"

16 oktober 2018 19:16

Real Madrid zit met een groot gat in de ploeg genaamd 'Cristiano Ronaldo'. De Koninklijke beleeft met 14 op 24 een povere seizoensstart en heeft geen waardige vervanger klaar voor CR7, maar voormalige trainer Fabio Capello schiet ter hulp met goede raad.

Capello tipt Inter-spits Mauro Icardi. "Ik ben een fan van hem. Als ik bij Real Madrid had gezeten zou ik hem meteen gekocht hebben. Hij is op dit moment de speler die het meest op Cristiano Ronaldo lijkt", verklaarde de Italiaanse coach op Radio Rai.

"Hij is een specialist in het strafschopgebied, net zoals Cristiano dat in zijn laatste periode in Madrid was", ging Capello verder. "Hij ‘ziet en voelt’ het doel, er zijn maar weinig spelers die zo goed bewegen in het strafschopgebied. Als hij drie kansen in de zestien krijgt, maakt hij ze alle drie."

Doelpuntenmachine uit Barcelona

De statistieken spreken in zijn voordeel: Icardi begon aan het seizoen met vijf goals en twee assists in acht matchen, vorig seizoen joeg hij er maar liefst 29 tegen de netten. Sappig detail: Icardi is een jeugdproduct van Barcelona, dus een eventuele transfer naar Real Madrid zou hoe dan ook gevoelig liggen.

Yannick Lambrecht

Serie A \\ La Liga \\ Inter Milaan \\ Juventus \\ Real Madrid
 
 
Reacties.