Ex-Real-coach Capello ziet wie Cristiano Ronaldo zou kunnen vervangen bij de Koninklijke

16 oktober 2018 18:53

Real Madrid heeft een doelpuntenproductieprobleem sinds Cristiano Ronaldo de club verliet. De Koninklijke haalde niet echt een vervanger in huis voor hun scoremachine. Als ze dat wel willen doen, heeft Fabio Capello de ideale opvolger voor hem gevonden.

Volgens hem kan Mauro Icardi - spits van Inter - Cristiano zijn schoenen vullen. "Ik ben een fan van hem, ik vind hem heel goed. Als ik bij Real Madrid had gezeten zou ik hem meteen gekocht hebben. Hij is op dit moment de speler die het meest op Cristiano Ronaldo lijkt, hij is een specialist in het strafschopgebied, net zoals Cristiano dat in zijn laatste periode in Madrid was", aldus Capello bij Radio Rai.

De Argentijn werd vorig seizoen topschutter in Italië met 29 doelpunten. "Hij is een speler die het doel ‘ziet en voelt’, er zijn maar weinig spelers die zo goed bewegen in het strafschopgebied. Als hij drie kansen in de zestien krijgt, maakt hij ze alle drie."

"Hij is de afgelopen jaren nog beter geworden omdat hij nu meer betrokken is bij het spel, het voetbal in Europa heeft hem geholpen, aangezien hij vroeger meer op de bal wachtte. Hij is op menselijk niveau ook een interessant persoon, hij is altijd een goede jongen geweest."

Johan Walckiers

Serie A \\ La Liga \\ Inter Milaan \\ Real Madrid
 
 
Reacties.