Club Brugge hervat competitie na zware weken met drie valkuilen: "Geen normale voorbereiding"

18 oktober 2018 18:37

Club Brugge ontvangt Waasland-Beveren vrijdagavond voor de eerste competitiewedstrijd sinds de operatie 'Propere Handen' van start ging. De voorbeschouwende persconferentie van Ivan Leko was kort, want de vragen moesten uitsluitend over die match gaan.

"Het was natuurlijk geen normale voorbereiding", begon Ivan Leko met een subtiele verwijzing op zijn voorbeschouwende persbabbel. "Ik was zelf even afwezig, iedereen kent natuurlijk wel de reden..."

"Bovendien hebben we twee weken stilgelegen en moesten we enkele internationals missen", ging Leko verder. "Enerzijds is dat heel mooi. Mechele en Danjuma kregen hun eerste selectie, dat is een fantastische eer voor hen, de club en de staf. Anderzijds maakt dat de voorbereiding moeilijker. Maar dat geldt voor alle topclubs in België."

Winning mood

Toch onderstreept de coach dat Club Brugge er klaar voor is. "Zeker wel. We hebben hard gewerkt, ik heb veel energie en grinta gezien op training en na de verloren matchen in Madrid en Luik willen we ons zeker tonen. Dit is een kans om terug in de winning mood te komen."

Lees hier ook hoe de liefde voor 'zijn tweede familie' nóg meer gegroeid is

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ SK Beveren
 
 
Reacties.