Bestuur KV Mechelen komt met fantastisch nieuws en is overweldigd door verkoop van 14.500 tickets: "Je voelt dat iedereen wil samenkomen"

19 oktober 2018 12:02

Iedereen die een geel-rood hart heeft voor KV Mechelen is klaar om de zinnen te verzetten en terug op de mooiste bijzaak in het leven te focussen. In dat opzicht zet de club het weekend in met een erg positief communiqué.

Voor de komende competitiematch tegen Beerschot Wilrijk zijn er maar liefst 14.500 tickets de deur uit. "Die steun is overweldigend. Je voelt dat die wedstrijd leeft, dat iedereen wil samenkomen, erbij zijn. Als raad van bestuur willen we hen ook een duidelijk signaal geven: we gaan verder met de ambities van deze wondermooie club", zegt Dieter Penninckx namens de raad van bestuur op de officiële clubwebsite.

Het bericht komt daags na de laatste bijeenkomst van de raad van bestuur. Daar werd nogmaals bevestigd dat de sportieve ambities ongewijzigd blijven, dat de dagelijkse werking verzekerd blijft, dat de stadionbouw verdergaat zoals gepland en dat de club een nieuwe regelgeving voor makelaars toejuicht.

Lees het volledige communiqué via onderstaande link:

Yannick Lambrecht

2e klasse \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.