KV Mechelen is 100% klaar voor Beerschot Wilrijk, Vrancken bedankt fans: "Dit kan maar op één plaats en dat is Mechelen"

19 oktober 2018 17:07

De spelers en staf van KV Mechelen denken ondanks de zware omstandigheden maar aan één ding: de volgende match van zondag tegen Beerschot Wilrijk. Dat verzekerde trainer Wouter Vrancken op zijn persbabbel: "Kwaliteit, inzet, intensiteit: alles was top."

"De twijfels zijn bij ons heel snel weggenomen door de club. Sportief gezien blijft alles zoals het was, er verandert helemaal niks", sprak Vrancken. "Het jammere is wel dat we nu een weekend geen match hebben gehad, want we zaten net in de goede flow. Maar al die hypotheses, ‘als’ en ‘zou’: daar doen wij allemaal niet aan mee."

Rood-gele aanhang

De 14.500 trouwe supporters die zondag naar het AFAS-stadion zullen afzakken, maken bovendien nu al grote indruk op Vrancken. "Top hé. Ik denk dat dit maar op één plaats kan, en dat is hier in Mechelen."

"We wisten al dat we de beste supporters van het land hadden, en als je dan ziet hoe hard ze ons nu ook weer steunen… Schitterend", sprak hij. "We moeten enkel zien dat we ons niet te hard laten meeslepen in de emotie van de wedstrijd, want ik verwacht een kolkend stadion."

Yannick Lambrecht

2e klasse \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.