Adnan Januzaj overtuigde belangrijke pion om niet af te haken bij de Rode Duivels: "Als je stopt, praat ik niet meer met je"

20 oktober 2018 11:18

Verschillende Rode Duivels overwogen na het WK te stoppen bij de Rode Duivels. De derde plaats in Rusland motiveerde enkele anciens om verder te doen.

Ook Marouane Fellaini, met zijn profiel een belangrijke pion bij de nationale ploeg, bleef aan boord. "Ík heb hem overtuigd. 'Als je stopt, praat ik niet meer met je', zei ik tegen Marouane", lacht zijn goeie vriend Adnan Januzaj in Het Laatste Nieuws.

"Marouane zou later spijt hebben gehad"

"Hij heeft getwijfeld, ja, om er een punt achter te zetten. En ergens begreep ik hem - hij is al meer dan tien jaar Rode Duivel. Maar in het voetbal moet je genieten. En beseffen dat je na je carrière niets meer kan overdoen - 't is gedaan dan. Marouane zou later spijt hebben gehad als hij nu was gestopt bij de nationale ploeg. Zolang je fit bent, moet je doorgaan. Zelfs al speel je niet altijd. Marouane kan België nog veel bijbrengen - we hebben geen twee zulke spelers."

Januzaj is uiteraard blij dat de 30-jarige Fellaini nog niet stopte. "Vanuit mijn hart, ik heb Marouane nodig bij de Duivels. Hij is mijn grote broer. Er gaat geen week voorbij of we horen elkaar."

Diederik Geypen

Premier League \\ La Liga \\ Manchester United \\ Real Sociedad \\ België
 
 
Reacties.