? Ai! Belgen met 7-1 ten onder in Bundesliga, toptalent maakt er vijf(!)

20 oktober 2018 12:47

Wie 7-1 en Duitsland zegt, denkt uiteraard aan de pandoering die Brazilië kreeg op het WK in 2014, maar in de Bundesliga is die score nog eens losjes overgedaan. Düsseldorf verloor zwaar bij Frankfurt.

Düsseldorf, met Benito Raman in de basis en Dodi Lukebakio op de bank, keek al bij de rust tegen een 3-0 achterstand aan na een penaltydoelpunt van Haller en twee goals van Jovic. Die twintigjarige Bosniër zou nog drie keer scoren in de tweede helft, wat een talent! Lukebakio kon als invaller nog de eerredder tegen de touwen knallen. Düsseldorf staat met die pandoering laatste op basis van doelsaldo.

Bekijk hieronder de doelpunten. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.