Hoe loopt de vuurdoop van Gent-coach Thorup af?

21 oktober 2018 11:00

Vandaag zijn aan de kust alle ogen gericht op AA Gent. Het wordt uitkijken hoe het team onder leiding van nieuwbakken coach Jess Thorup uit de startblokken zal schieten.

De nieuwe oefenmeester van de Buffalo's staat voor aanvallend voetbal, maar of hij dat meteen in een uitwedstrijd kan brengen, is nog afwachten. Hij heeft alvast ambitie en gaf vrijdag nog aan dat hij de titelambities nog niet wil opgeven.

Hij kan uiteraard niet rekenen op Brecht Dejaegere, de middenvelder pakte rood tegen KRC Genk en is daarvoor één wedstrijd geschorst. Er zijn ook nog twijfels rond de fitheid van Lovre Kalinic, vandaar dat er in totaal vier doelmannen in de kern zitten.

Bij KV Oostende nog steeds geen Bjelica, Marquet of Jonckheere, zij zijn allen nog geblesseerd. Gert Verheyen mikt op een eerste zege tegen een topclub dit seizoen.

Selectie KV Oostende: Ondoa, Dutoit, Tomasevic, Lombaerts, Milovic, Faes, Capon, Bataille, De Bock, Vandendriessche, Vanlerberghe, Nkaka, Banda, Boonen, Canesin, Coopman, Fashion, Zivkovic, Guri.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Oostende
 
 
Reacties.