Andreas Pereira blijft een wapen van Mourinho: "Duidelijk signaal dat de coach in mij gelooft"

22 oktober 2018 20:29

Andreas Pereira blijft zeer zeker in de picture bij Manchester United. Na een sterke seizoensstart was de Braziliaanse Belg een beetje weggedeemsterd, maar tegen Chelsea kreeg hij weer speelminuten en dat was zeker niet het laatste dat we van hem gezien hebben.

Andreas Pereira sprak na zijn invalbeurt in Londen. "Dat is een duidelijk signaal van de coach dat hij in mij gelooft. Dan ga ik ook alles geven op het veld, om hem te tonen wat ik kan betekenen voor de ploeg."

Het is nooit gedaan met Manchester United - Pereira

Op de officiële clubwebsite vertelt hij meer over de strijdvaardigheid van The Reds in toch wel een povere periode. "Het is nooit gedaan met Manchester United. We hebben al getoond dat we kunnen terugslaan, dat iedereen er nog in gelooft en dat we onze naam alle eer zullen aandoen."

Van de laatste wedstrijd tegen Chelsea (2-2) onthouden ze de comeback en niet de late tegengoal. Dat zal ook nodig zijn om dinsdag iets te halen tegen Juventus. "Dit geeft ons toch vertrouwen. We kunnen de Champions League weer aanvangen met een goed gevoel, we're pumped!" 

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Champions League \\ Manchester United \\ Chelsea \\ Juventus
 
 
Reacties.