Kaya drukt eerlijk het gevoel in de spelersgroep van Mechelen uit: "Wat als ze ons een promotie afpakken?"

22 oktober 2018 08:47

KV Mechelen maakte zondag een statement tegen Beerschot Wilrijk. De Mechelaars namen na een duidelijke 3-0-zege de leiding in 1B over. Maar bij de spelers heerst de onzekerheid na al wat er gebeurde.

De meeste spelers waren vorig seizoen nog niet op de club en hebben met de zaak dus niets te maken. Onur Kaya bijvoorbeeld, die met één reden naar Malinwa kwam: promoveren. "Dit was een bijzonder bizarre week", zuchtte de middenvelder. "We hopen dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt, want op dit moment weet niemand iets."

"Ik ben naar hier gekomen om te promoveren met KV Mechelen. Maar wat gebeurt er als ze ons dat afnemen? We hopen dat justitie en de KBVB zo snel mogelijk een beslissing nemen, want deze onzekerheid is heel moeilijk voor ons."

Tegenstander wegdrukken

Sportief blijven ze wel hun taak doen. "Wat als we vanaf het begin zo gespeeld hadden? De eerste periode was al gespeeld geweest... De laatste weken voetballen we zoals we willen: we drukken de tegenstanders weg. Als we dit volhouden, ziet het er goed uit voor ons."

Redactie

2e klasse \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.