Uros Spajic (ex-RSCA) komt terug naar België: "Ik zal mijn team waarschuwen voor de sfeer op Sclessin"

24 oktober 2018 09:43

Donderdag gaat Standard op zoek naar nieuw Europees succes, maar het Russische Krasnodar - groepsleider met 6 op 6 - belooft een taaie klant te worden. Voor verdediger Uros Spajic wordt het sowieso een speciale avond.

Spajic speelde namelijk al op Sclessin met Anderlecht en hij weet dus hoe het eraan toe kan gaan. "Sportief kan ik geen advies geven - dit is een topclub, onze scouts weten alles al over Standard. Maar voor de sfeer zal ik de ploeg wel waarschuwen. Het kan chaud zijn, hé", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Troubles in Brussels

Nochtans had hij nog liever tegen ex-ploeg Anderlecht uitgekomen. "Ik had graag tegen hen gespeeld", bevestigt hij. "Ik merk dat ze het moeilijk hebben, niet het minst in Europa. Anderlecht is zoekende, het ontbreekt aan stabiliteit", heeft ook hij vanuit Rusland gezien. 

"Ik hoop dat ze Fenerbahçe kloppen. En dat ze straks toch een gooi naar de titel kunnen doen. Zoals ze nu spelen, zie ik dat niet meteen gebeuren, maar de Belgische competitie is vreemd. (lacht) Met die play-offs kan Anderlecht over een paar maanden zomaar aan kop staan."

Yannick Lambrecht

Europa League \\ Standard \\ Krasnodar
 
 
Reacties.