Wat was er loos met de transfer van Limbombe (ex-Club Brugge)? Advocaat van Bayat heeft antwoord op de uitspraken van de advocaat van Camus klaar

25 oktober 2018 15:34

Woensdag werd met Fabien Camus ook een eerste ex-voetballer achter de tralies gestoken in het onderzoek naar financiële fraude, matchfixing en criminele organisatie. De Fransman met Tunesische roots is sinds kort als spelersmakelaar aan de slag.

De 33-jarige Camus zou 455.000 euro verdiend hebben aan de transfer van Anthony Limbombe van Club Brugge naar Nantes. Daarvoor zou volgens het gerecht een frauduleuze constructie werd opgezet. (Lees er HIER meer over)

Didier De Quevy, de advocaat van Camus, benadrukte dat zijn cliënt Mogi Bayat hielp aan de transfer van Limbombe, maar de beloofde 455.000 euro nooit heeft gezien."

Tot een uitgewerkte deal met Camus kwam het volgens Bayat nooit. "Gelukkig zijn er telefoontaps die aantonen wat er werkelijk is gezegd", reageert Tom Bauwens, advocaat van Mogi Bayat, bij Het Laatste Nieuws.

"Het lijkt dat meneer De Quevy uitspraken doet zonder het dossier in detail gelezen te hebben. Of er is een taalkundig probleem (veel processen-verbaal zijn in het Nederlands opgesteld, raadsman De Quevy is Franstalig, red.)."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Club Brugge \\ Nantes
 
 
Reacties.