Ivan Leko heeft ondanks alles geen nood aan pauze: "Dit is niet zomaar een job, voetbal is mijn leven"

26 oktober 2018 14:56

Ivan Leko staat nogmaals voor een bijzondere avond. Zaterdag keert hij met Club Brugge terug naar STVV en daar kijkt de voormalige coach van de Kanaries erg naar uit.

"STVV is een heel actieve ploeg met veel passie, da's mooi om te zien. Op Stayen mag je met meer dan 10.000 supporters ook een echte voetbalsfeer verwachten. Iedereen verwacht een mooie maar moeilijke wedstrijd", sprak Ivan Leko op de voorbeschouwende persconferentie. 

Zoals u wel weet is het synthetisch veld op Stayen een extra obstakel voor de bezoekers. "Of het een voor- of nadeel is zullen we pas na de match zien", zei Leko daarover. "Het is een andere manier van voetballen, zelfs een andere sport. Maar dat is goed voor de technisch begaafde spelers, ik zie dat graag."

Onstopbare Leko

Hoe gaat het trouwens nog met Leko? De wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op en dan was er nog de zaak 'Propere Handen', maar de coach heeft geen behoefte om even afstand te nemen. "Totaal niet, ik voel me net het beste op een voetbalveld. Dit is niet zomaar een job, dit is mijn passie, mijn leven. Integendeel, met zoveel wedstrijden is dit het net het moment om er te staan en alles te geven."

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ STVV
 
 
Reacties.