Trekt Thorup de lijn door zonder Verstraete en Odjidja?

26 oktober 2018 11:00

In de Ghelamco Arena staat nieuwbakken Gent-coach Jess Thorup vanavond voor zijn thuisdebuut. De coach moet het wel zonder het hart van zijn middenveld stellen.

Birger Verstraete en Vadis Odjidja blesseerden zich immers in de 0-4 overwinning op Oostende, verwacht wordt dat Brecht Dejaegere en Anderson Esiti zullen starten tegen de Carolo's.

Hét verhaal van deze wedstrijd -naast het debuut van Thorup voor eigen publiek- is echter de terugkeer van Renato Neto in de Gentse selectie. De Braziliaan stond anderhalf jaar aan de kant met een hardnekkige knieblessure. Kalinic is er niet bij vanavond, verwacht wordt dat Thoelen alweer de voorkeur op Coosemans krijgt.

Selectie Gent

Charleroi kroop tegen Zulte Waregem in eigen huis door het oog van de naald. De Carolo's konden opnieuw rekenen op de doelpunten van Victor Osimhen. De Nigeriaan heeft een aparte stijl, maar krijgt de ballen telkens het doel in.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??⚫️⚪️ @rcsc.officiel

Een bericht gedeeld door Victor Osimhen (@victorosimhen9) op

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KAA Gent
 
 
Reacties.