Hans Vanaken legt de vinger op de Brugse wonde: "Die tegengoal was klote, belachelijk, lachwekkend"

27 oktober 2018 23:23

Club Brugge schoot zichzelf in de voet op Stayen. Blauw-zwart gaf twee goals weg tegen Sint-Truiden en bleef op een 2-2 gelijkspel steken.

"De eerste 25 minuten waren niet goed genoeg", analyseerde Hans Vanaken de wedstrijd van zijn ploeg. "STVV was scherper, tot ze scoorden. Nadien groeiden wij in de match en maakten we snel de 1-1. We gingen meer druk zetten en dominanter spelen, met de 2-1 tot gevolg."

"In de tweede helft kropen we te snel naar achter, maar kregen we wel nog kansen om het af te maken. Maar dan viel die domme tegengoal", sneed Vanaken het heikele thema aan.

"De eerste tegentreffer was een flater van de keeper, dat kunnen we niet wegsteken"

Bij de 1-0 ging doelman Karlo Letica in de fout. "De eerste tegentreffer was een flater van de keeper. Dat kunnen we niet wegsteken", gaf Vanaken toe. Bij de 2-2 duwde Benoit Poulain de bal dan weer knullig tegen het been van Mats Rits.

"Die goal was klote, belachelijk, lachwekkend", aldus de Limburger. "Het waren geen twee doelpunten van Sint-Truiden, maar vier van Club Brugge. Zonde, want als je met 1-2 van het veld stapt, is het een ander verhaal."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ STVV
 
 
Reacties.