Jordan Botaka kan vanavond wraak nemen: "Bij Club Brugge hebben ze me buitengepest"

27 oktober 2018 12:32

Vanavond staat een duel op het programma waar STVV-captain Jordan Botaka heel lang naar uitkijk. Hij kan zich tonen tegen het team dat hem doorstuurde.

"Heel wat mensen van Club Brugge woonden de begrafenis van mijn vader bij. Daar ben ik hen ook heel dankbaar voor, maar bepaalde mensen hebben me er - tussen haakjes - buitengepest", aldus Botaka in Het Laatste Nieuws. "Toen ik aan Belenenses werd verhuurd, slopen er fouten in het papierwerk van mijn transfer waardoor ik er niet kon spelen."

"Ik vroeg om het huurcontract te ontbinden en bij Club te gaan trainen bij de beloften. Daar was ik zelfs niet meer welkom. Ze lieten me vallen. Ik kreeg te horen dat ik beter een club in derde klasse kon zoeken en met een bijbaantje beginnen. Uiteindelijk zijn er dingen gezegd over mijn vader die nooit gezegd hadden mogen worden."

Ik stond op het punt om gekke dingen te doen -Jordan Botaka

Het werkte op zijn gemoed. "Ik ben een heel rustige jongen, maar toen stond ik wél op het punt om gekke dingen te doen. Bij Club Brugge had niemand boodschap aan wat er in mijn privéleven gebeurd was. Als je rekening houdt met mijn achtergrond, zeg je zulke dingen niet."

"Ik heb geen wraakgevoelens meer. Een tijd lang was hun ongelijk bewijzen mijn enige drive. Daardoor verloor ik een beetje mijn plezier in het spelletje. Dat heb ik van me afgeschud. Die mensen zitten nu nog altijd bij Club, maar hun woorden kunnen mij niet meer raken."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ STVV
 
 
Reacties.