Thoelen baalde: "Ik hoop dat ik die bal later wél pak"

27 oktober 2018 09:22

AA Gent won vrijdagavond met het kleinste verschil van Sporting Charleroi, met wat meer meeval had die score hoger kunnen oplopen. De kansen werden echter gemist en zo werd het nog een paar keer warm voor de kooi van Thoelen.

"We hadden misschien één of twee goals meer kunnen maken waardoor de wedstrijd al langer gespeeld had kunnen zijn", aldus de doelman. "We staan wel goed te verdedigen en geven amper iets weg de laatste twee wedstrijden. We moeten op dit elan verder gaan."

Het tegendoelpunt was ongelukkig. Een klotegoal eigenlijk. "Het was hetzelfde als vorig seizoen tegen Charleroi in play-off 1, een afgeweken bal. Nu kon ik er nog net bij, maar ik stond uiteraard op het verkeerde been. Ik had de kracht niet om die bal nog weg te slaan."

Ik heb een heel goeie band met de supporters -Yannick Thoelen

"Het was klote, ik had graag de nul gehouden, ik hoop in de toekomst dat ik die ballen wel op een of andere manier kan tegenhouden." Het publiek gaf hem alleszins een mooi signaal. "Dat is heel fijn, zo weet je dat het publiek echt in je gelooft. Ik heb een heel goeie band met de supporters en hoop dat zo te houden. Zij doen veel voor ons en ik doe veel voor hen." Zijn gevoel achteraf was uiteraard positief. "Goed, hé, het kan niet beter. Zes op zes met de nieuwe trainer, dat is mooi."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KAA Gent
 
 
Reacties.