? BREAKING: Eigenaar Leicester zat in helikopter, net als zijn vrouw, nog geen duidelijkheid over slachtoffers

28 oktober 2018 09:45

De privéhelikopter van de Thaise eigenaars van OH Leuven is neergestort net buiten het stadion van Leicester City, de Premier League-club die ook in handen is van Vichai Srivaddhanaprabha.

UPDATE 9u45: Volgens de Britse pers zaten zowel eigenaar Srivaddhanaprabha als zijn vrouw in de helikopter die is neergestort. Voorlopig is er nog geen officieel statement van de politie of Leicester City. Bij OHL wachten ze ook op meer nieuws en kunnen ze voorlopig niet reageren.

Zaterdag 22u: Wat er juist gebeurd is, is nog niet duidelijk. Ook niet of er gewonden zijn gevallen en wie er aan boord was van de helikopter. "We zijn bezig met een incident in de buurt van het King Power Stadium", is het enige wat de politie tot nu toe wou lossen. 

Anderhalf uur na de wedstrijd tegen West Ham wou de helikopter vertrekken, maar stortte neer op de parking. Normaal gezien zat de eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha met zijn bestuur altijd zelf in de helikopter, soms ook met familie.

Update 22u34: De Engelse media zeggen nu dat het bestuur wel degelijk in de helikopter zat, maar daar is nog geen bevestiging van.

Johan Walckiers

2e klasse \\ Premier League \\ OH Leuven \\ Leicester City
 
 
Reacties.