? Courtois moet zich vijf keer omdraaien in de Clasico, de dagen van Real-coach Lopetegui lijken geteld

28 oktober 2018 18:07

FC Barcelona heeft met stevige cijfers de Clasico naar zijn hand gezet. Man van de Match werd Luis Suarez, die maar liefst drie keer raak trof.

Barça was heer en meester voor de pauze met twee doelpunten. Coutinho opende al na 11 minuten de score. Op aangeven van de VAR kreeg de thuisploeg een terechte penalty. Suarez vloerde Courtois met een precieze plaatsbal.

Even een wijzigend spelbeeld

Lopetegui stuurde bij na rust en Marcelo duwde de aansluitingstreffer binnen. De Koninklijke nam het commando zowaar over en Modric zag zijn schot voor de 2-2-gelijkmaker op de paal belanden.

Suarez hielp Barcelona door het moeilijke moment heen. De Uruguayaan trof eerst de paal, maar deed vervolgens wel nog twee keer de touwen trillen. Vidal zette de kers op de taart met de 5-1.

De dagen van Lopetegui bij Real lijken geteld. Barcelona neemt de koppositie in La Liga weer in.