'Boss' doet het alweer voor Standard: "Verdienden zeker niet om te verliezen"

28 oktober 2018 20:49

Christian Luyindama heeft nogmaals zijn waarde voor de Rouches bewezen. In de extra tijd buffelde de 'Boss' de bal nog tegen de touwen, wat Standard nog een punt opleverde tegen leider Genk.

Met een late gelijkmaker bezorgde de Congolees Standard in extremis toch nog een punt. Het is al de vierde keer dit seizoen dat de Rouches nog in de extra tijd tot scoren komen en zo nog één of meerdere punten pakken.

Gelijkspel logisch

"Een gelijkspel is een logische uitslag", aldus Luyindama. "Het belangrijkste was om niet te verliezen. Genk kreeg veel kansen, maar wij stonden goed te verdedigen. We verdienden zeker niet om te verliezen. Dit punt doet dus deugd. Zeker omdat we thuis niet mogen verliezen."

Standard moest door de late openingstreffer van Samatta alles op alles zetten om een gelijkspel uit de brand te slepen. "We hebben alles gegeven tot op het einde. Dat moeten we altijd doen. We wennen bovendien steeds meer aan de filosofie van Michel Preud'homme. We boeken steeds meer progressie", aldus de centrale verdediger. 

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.