Bevestiging: OHL-voorzitter overleden

28 oktober 2018 23:19

De beelden van de helikoptercrash beloofden al niet veel goeds en het nieuws is intussen bevestigd, OHL- en Leicester-eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha is niet meer.

Hij steeg samen met vier andere personen op met zijn helikopter na de wedstrijd van zaterdagavond, maar al snel kwam het tuig in de problemen. Lange tijd was er onduidelijkheid over wie er bij de slachtoffers zat, maar dat de voorzitter meevloog stond quasi vast.

OH Leuven plaatste een rouwbericht op de officiële website van de club. Dat geven we hieronder integraal mee. Ook Voetbalkrant.com wenst alle vrienden en familie van Vichai, de staf, spelers en supporters van OH Leuven veel sterkte toe.

Rouwbericht OHL

Met een diepe droefnis bevestigt Oud-Heverlee Leuven dat zijn Voorzitter, Vichai Srivaddhanaprabha, samen met vier andere personen, tragisch om het leven kwam bij de helikoptercrash van gisterenavond nabij het King Power Stadium van Leicester City.

Onze eerste gedachten gaan uit naar de familie Srivaddhanaprabha en de families van iedereen aan boord van de helikopter. Dit is een ongelofelijk verlies voor de supporters van beide clubs binnen de voetbalfamilie van King Power.

Khun Vichai was niet alleen een warm en nederig man, maar ook zeer genereus voor iedereen die zijn pad kruiste. Hoewel zijn reis met Oud-Heverlee Leuven nog maar net begonnen was, zal zijn visie voor de club beschermd en uitgevoerd worden.

Vandaag hebben fans aan de ingang voor de thuissupporters van het King Power at Den Dreef Stadion al steunbetuigingen geuit aan de betrokken families en de vrienden van Leicester City.

Supporters die hun respect willen betuigen, zullen dit kunnen doen in een rouwregister dat kortelings geopend zal worden in het King Power at Den Dreef Stadion en later gedeeld zal worden met de familie Srivaddhanaprabha.

Indien supporters niet tot aan het stadion raken, maar toch hun steun willen betuigen, zullen zij dit via een online rouwregister kunnen doen. Later meer over dit online register.

Iedereen binnen de club is ontzettend geroerd door de reacties van supporters en de hele Belgische voetbalwereld in deze droeve dagen.

Tweets over het tragische overlijden

Sander De Graeve

2e klasse \\ OH Leuven \\ Leicester City
 
 
Reacties.