Touchdown: emotionele Mahrez beslist Engelse topper na mooi eerbetoon, supporters lachen zich een breuk met het veld

29 oktober 2018 22:58

Tottenham en Manchester City sloten op Wembley speeldag 10 in de Premier League af. Dat zorgde voor de nodige emoties bij een doelpuntenmaker, maar vooral over het veld was er heel wat te doen.

Tottenham ontving op Wembley Manchester City in dé topper van de tiende speeldag. Bij de thuisploeg begon Moussa Dembélé in de basis, hij verving Winks. Ook Alderweireld zat in de basis, terwijl Vertonghen nog out was.

Bij de bezoekers zaten Kompany en De Bruyne op de bank, die laatste viel in en is zo opnieuw op de weg terug naar zijn absolute topvorm. Er was een eerbetoon voor Vichai Srivaddhanaprabha, de eigenaar van Leicester City die omkwam in een helicoptercrash zondag.

Uitgerekend ex-Leicesterspeler Riyad Mahrez scoorde snel in de wedstrijd de 0-1 en was daarbij bijna tot tranen toe bewogen. Daarna werd het voetbal echter steeds minder, deels ook door een bijzonder slecht veld. 

Dit weekend was er namelijk ook al NFL gespeeld op het groene gras van Wembley, tot onvrede van heel wat supporters via de sociale media. "Abominabel", klonk het onder meer. "We winnen met 1 touchdown verschil."

Achteraf sprak Pep Guardiola mooie woorden over Mahrez:

Aernout Van Lindt

Premier League \\ Tottenham \\ Manchester City
 
 
Reacties.