Degryse geeft fans van Anderlecht gelijk: "Zo eentje is niet genoeg voor deze club"

30 oktober 2018 07:57

De nederlaag tegen Eupen heeft de debatten weer geopend. De lancunes bij Anderlecht worden weer uitvergroot, wat ook maar normaal is. De fans riepen 'wij willen voetbal zien' en eigenlijk kan niemand hen ongelijk geven.

Marc Degryse - zelf ex-speler van het instituut - zat wel in een ploeg die bol stond van 'de voetballers'. "Kom mij niet vertellen dat de supporters onrealistische eisen stellen. Integendeel zelfs: ik vind dat zij de lat hoog moeten blíjven leggen, zoals dat in het verleden óók het geval was", klinkt het in HLN.

"Het is namelijk op basis van wat zij verwachten dat de club groot geworden is - het is het DNA van Anderlecht. Maar momenteel gaat het allemaal moeizaam. De intenties zijn weliswaar duidelijk, de uitvoering moet véél beter. Het is allemaal te voorspelbaar geworden."

Nauwelijks artiesten

De samenstelling van de kern wordt ook nogmaals op de korrel genomen. "Er zijn nauwelijks artiesten. Musona komt er niet door, Morioka is geblesseerd, enkel Bakkali zorgde met flitsen voor een opflakkering de laatste duels, maar één zo een speler is eigenlijk niet voldoende bij het instituut Anderlecht."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.