Wie wordt de nieuwe coach van Real Madrid? 'KBVB gaat niet moeilijk doen' en "Als Hazard er naar zou vragen ..."


Foto: © photonews 30 oktober 2018 22:54

Real Madrid ontsloeg zijn coach Lopetegui en koos met Santiago Solari voor een tussenpaus. Conte komt uiteindelijk niet, in de Spaanse media klinkt de naam van Roberto Martinez steeds luider.

De KBVB liet eerder op dinsdag al weten dat ze nog geen bericht hadden ontvangen vanuit Real Madrid, maar in de Spaanse pers klinkt het dat Martinez de topkandidaat is - zeker nu Conte op vraag van de spelersgroep niet zal komen.

Nog volgens de Spaanse pers zou de KBVB niet al te moeilijk willen doen om Martinez die kans te gunnen, al moeten eerst wel zeker nog de matchen tegen IJsland en Zwitserland in de Nations League worden afgewerkt.

Hazard

Op 9 november geeft de bondscoach zijn selectie prijs voor die twee matchen op 15 en 18 november, al lijkt zijn eigen positie nu al een hot item te worden. Ook de analisten in Extra Time zinspeelden al op een mogelijk vertrek.

"Als je Hazard ooit nog wil binnenhalen, dan moet je Conte niet hebben alvast", aldus Filip Joos. "Als Hazard zegt dat hij komt als Martinez trainer is, dan zou dat zeker een item kunnen worden", pikte Marc Degryse meteen in.

Chelsea \\ Real Madrid \\ België
 
 
 
Reacties.