Witsel op een diefje, Thorgan zwaar de boot in, Dessers aan het kanon, Solari debuteert voor Real en Engelse beker krijgt derby Arsenal-Tottenham


Foto: © photonews 31 oktober 2018 23:30

Het is u misschien ontgaan door de waanzinnige comeback op de Bosuil, maar in het buitenland was er een overvloed aan bekervoetbal. Hier is een handig overzicht van alle actie.

Engeland

Chelsea (3-2 tegen Derby), Tottenham (1-3 tegen West Ham) en Arsenal (2-1 tegen Blackpool) stoten allemaal door in de Carabao Cup. De enige kleine verrassing was de 0-1 winst van tweedeklasser Middlesbrough tegen Crystal Palace zonder Benteke. Nergens stond trouwens een Belg op het veld.

Meteen na afloop werd geloot voor de kwartfinales en dé klepper wordt de derby Arsenal-Tottenham.

Spanje

Geslaagd debuut voor Solari: de interimtrainer zag Real Madrid met een droge 0-4 simpel doorstoten op het veld van derdeklasser Melilla, Navas kreeg daar nog eens de voorkeur op Courtois. Barça had het veel moeilijker en won bij Leonesa dankzij een hele late 0-1 van Lenglet.

Duitsland

Een nagelbijter was het voor Dortmund met invaller Witsel. Union Berlijn bleek een taaie klant en pas in minuut 121 van de verlengingen kon Reus vanop de stip de beslissende 3-2 maken. Thorgan Hazard beleefde een dramatische avond, Mönchengladbach is uitgeschakeld na een zware 0-5 tegen Leverkusen.

Nederland

Geen grote verrassingen meer in Nederland. Ajax stoot simpel door na een 3-0 tegen GA Eagles, Dessers stond op het scorebord bij de 5-1 van Utrecht tegen ASWH.

Overzicht van alle bekerwedstrijden:

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Utrecht \\ Tottenham \\ Arsenal \\ Chelsea \\ West Ham Utd \\ Borussia Dortmund \\ Bayer Leverkusen \\ Bor. Mönchengladbach \\ Barcelona \\ Real Madrid \\ Derby County \\ Union Berlin \\ Blackpool \\ ASWH \\ Leonesa \\ Melilla
 
 
 
Reacties.