Lukas Van Eenoo matchwinnaar tegen ex-club: "Al enkele keren niet gekregen wat we verdienden"

01 november 2018 12:39

Westerlo pakte zonder echt te domineren de drie punten op het veld van Roeselare (0-1). Het enige doelpunt van de match kwam in het slot van Lukas Van Eenoo, nog niet zo lang geleden aan de slag op Schiervelde.

"Dat dit een hold-up was? Op het einde van het seizoen denken we daar niet mee aan", vertelde Van Eenoo voor de camera. "We hebben al enkele keren niet gekregen wat we verdienden. Het was een erg gesloten partij. Zij kregen de beste kans in de tweede helft, maar scoorden niet. Wij waren wel efficiënt en pakken 6 op 6 met iets minder voetbal. De punten zijn het enige wat telt, natuurlijk."

De goal kwam er na een knap uitgespeelde aanval van de bezoekers. "Ik had heel veel ruimte om op te rukken en Stephen speelde de bal perfect terug. Ik schoot hem met de punt van mijn schoen binnen, maar die tellen ook, hé", lachte de middenvelder.

Zo nekte Van Eenoo zijn ex-club natuurlijk. "Het is altijd leuk om hier terug te komen. Ik heb hier een heel mooi jaar gehad met de promotiefinale. Maar nu speel ik bij Westerlo, waar het heel leuk werken is."

Geen druk tegen KVM

Zondagavond komt Mechelen op bezoek. "Bij hen is het van moeten", beseft Van Eenoo. "Wij kunnen deze match zonder druk aanpakken. De matchen tegen Lommel en Westerlo waren erg belangrijk voor ons, dus dat is een mooie bonus. Hopelijk kunnen we de matchen tegen Mechelen en Tubeke ook met puntengewin afsluiten. Dan hebben we een hele mooie eerste ronde gehad."

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Westerlo \\ Roeselare
 
 
Reacties.