? UPDATE: Kevin De Bruyne valt wéér uit met knieblessure, geen Nations League met de Rode Duivels

02 november 2018 14:10

Kevin De Bruyne speelde fantastisch tijdens Man City-Fulham, maar ging vijf minuten voor tijd op de grond zitten. Deze keer was het zijn linkerknie en dus niet de rechterknie die hem net twee maanden aan de kant hield.

UPDATE: Manchester City bevestigt na verder onderzoek een kwetsuur in de ligamenten van zijn linkerknie. De revalidatie wordt geschat op 5 tot 6 weken.

Daardoor mist hij onder meer de Manchester derby en de Nations League-duels van de Rode Duivels tegen IJsland en Zwitserland binnen veertien dagen.

Pep Guardiola sprak er na de match over op de trainersbabbel. "We weten niet of het serieus is of dat er niks aan de hand is. De medische staf onderzoekt hem", gaf de City-coach aan.

Doodzone, want KDB speelde gisterenavond fantastisch. "Ik denk dat we de echte Kevin De Bruyne weer hebben gezien”, zei Guardiola. “Hij gaf veel tegen Shakhtar, speelde in moeilijke omstandigheden een handvol minuten tegen Tottenham en vandaag was hij overal. Offensief en defensief. Hopelijk is zijn blessure niet serieus." Bekijk hier de beelden: 

Yannick Lambrecht

Manchester City \\ Fulham \\ België
 
 
Reacties.