Antwerp-spits Mbokani liet opnieuw zijn klasse zien tegen Standard: "Dat gefluit? Ik ben het hier intussen gewoon"

05 november 2018 08:59

Antwerp ging zondag met de volle buit aan de haal op Sclessin. Dieumerci Mbokani speelde misschien wel zijn sterkste wedstrijd in het shirt van de Great Old.

Hoewel hij veelvuldig werd uitgefloten door de Standard-fans, speelde Mbokani een beresterke wedstrijd. Nagenoeg elke baltoets lukte. De Congolees was een gesel voor het duo Luyindama - Laifis.

"De overwinning van het team is het belangrijkste. Ik ben nog geen 100 procent, maar het werk op trainin begint te lonen. De penalty? Ik voelde een duw in de rug, het was een fout", vond Mbokani na afloop.

"Het is een beetje zoals bij het vroegere Standard"

In tegenstelling tot Bolat en Van Damme werd Mbokani vanwege zijn Anderlecht-verlededen niet hartelijk begroet. "Ach, het is niet de eerste keer hier. Dat veranderde niets voor mij", aldus de gewezen aanvaller van paars-wit.

Mbokani vindt stilaan zijn draai bij Antwerp. "Het is een beetje zoals bij het vroegere Standard. Ik ken stilaan iedereen, dat maakt het voor mijn gemakkelijker. We mikken op een kwalificatie voor play-off 1, maar blijven achterom kijken."

Jordan Horwood

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Standard
 
 
Reacties.